TMNS helpt de Eneco Runners van Parijs naar Rotterdam

Home/Customer Experience/TMNS helpt de Eneco Runners van Parijs naar Rotterdam
  • tmns-hoofdsponsor-roparun-team-eneco-runners

Op 3 juni, als duizenden lopers gespannen klaar staan in Parc De L’aire Des Vents, klinkt om 11:45 uur het startschot van de RoPaRun 2017. Een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs (en Hamburg) naar Rotterdam, waarbij teams een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker.

TMNS hoofdsponsor van Eneco Runners

Het Eneco Runners team zal dit jaar wederom aan de startstreep verschijnen. Hun doel? Zoveel mogelijk geld inzamelen voor het verbeteren van de palliatieve zorgverlening aan kankerpatiënten en hun kwaliteit van leven. Een prachtig doel. Als TMNS zijn wij trots dat wij hieraan als hoofdsponsor onze bijdrage mogen leveren!

“TMNS helpt ons team van Parijs naar Rotterdam. Hoe mooi! Medewerkers hebben een bedrag opgehaald en directie heeft dit verdriedubbeld. Met als resultaat een geschonken bedrag van maar liefst €2730, wat TMNS direct tot hoofdsponsor maakt van team Eneco Runners”, aldus de website van de Eneco Runners.

Motivatie en doorzettingsvermogen

De circa 25 deelnemers en begeleiders (o.a. chauffeurs, navigators, cateraars, fietsers en verzorgers) zullen de ruim vijfhonderd kilometer in slechts twee dagen moeten afleggen. Een echte teamprestatie waar veel motivatie en doorzettingsvermogen voor nodig is. Maar dat ontbreekt zeker niet bij het team beaamt Willem de Vries, teamcaptain en loper: “We doen het niet alleen voor onze volgende generatie of onze legacy, maar voor iedereen die recht heeft op kwaliteit van leven.”

Eneco Runners, wij wensen jullie heel veel succes!

2017-05-04T10:27:30+00:00 2 May, 2017|Tags: , |

About the Author:

TMNS
TMNS strives to improve the Customer Experience and system agility of companies by offering overall integration technology solutions and services. With over 150 top-notch consultants, situated at offices in The Netherlands, Switzerland, Germany and Serbia, TMNS supports a diversity of clients in becoming more responsive in order to adapt to the continuously changing market dynamics.

Leave A Comment